A World of Ice and Fire Forums
A Modification for Mount & Blade

News:

  • Welcome to the Forums for the A World of Ice and Fire Modification for Mount&Blade.

    Please register to view extra boards and access special features.
    Be sure to check back here often for all new updates and information.

  • Full Version v6.1

  • Patch v6.2

Author Topic: Some Beta 8 Bugs/Issues  (Read 12333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2157
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #30 on: February 02, 2016, 10:41:07 PM
Ok, I found the problem thanks. Both fixed.



Offline eat-meat

  • Regular
  • **
  • Posts: 32
  • Reputation: 2
  • Recruit
    • View Profile
Reply #31 on: February 03, 2016, 05:12:45 PM
i have two questions

1st whan i am fighting a battle and there is a lot of killing... the text who killed who and damage report doest show up amymore

SCRIPT WARNING: Division by zero; LINE NO: 104
At script: apply_death_effect_on_courage_scores.
At script: apply_death_effect_on_courage_scores.
At script: apply_death_effect_on_courage_scores.

These was not happening in 8.0 and it is rarely happening whan i am fightind a big group of looters, or robbers usualy just whan i am fighting other major fraction

2nd how can i get battle trophis, it was sead that efect of selling them will be minimazed but were they deleted or what must i do to earn them



Offline Infirito

  • Recruit
  • *
  • Posts: 1
  • Reputation: 0
  • Recruit
    • View Profile
Reply #32 on: February 14, 2016, 02:33:37 PM
Just upgraded from 8.5 to 8.6 and right away encountered missing report text bug, i.e. any messages about casualties, damage, exp gained, etc. in battle and renown, honour, coins, etc. out of combat are missing. To get them back I need to restart the game, but it only helps for a few minutes untill they disappear again.
Never had this one in 8.5.


Edited:
For whatever reason I can't replicate the disappering reports bug anymore, it seems to have fixed itself. :P

Also, found more floating trees.  :D

http://i.imgur.com/vx24IlJ.jpg
« Last Edit: February 14, 2016, 06:40:21 PM by Infirito »



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2157
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #33 on: February 14, 2016, 03:42:25 PM
Yeah, its due to the bug reported above. It fills your screen with script errors. It wont hurt your game however, just a little annoying.

This is fixed for the next release.



Offline ZeR0W1

  • Donator
  • Squire
  • *****
  • Posts: 119
  • Reputation: 13
  • Back in Black!
    • View Profile
  • Faction: The Riverlands
Reply #34 on: February 19, 2016, 06:25:35 PM
Ok sounds good. The code is OSP, so I can take a ganders at that and hopefully work out how its been done :)
How's it going?



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2157
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #35 on: February 20, 2016, 03:08:54 PM
Ive been way too busy with other stuff in the mod, so unfortunately I havnt had the time to look. I possibly wont now until after the release post Beta 9.



Kevin Bailey

  • Guest
Reply #36 on: March 14, 2016, 10:12:11 PM
Just wanted to point out that when I hit start, it goes through all the different things it needs to loud, but when it says that it needs to get into the textures file, it just stops and tells me it can't access it. I went into the folder it said and the file it needed was not there.



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2157
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #37 on: March 15, 2016, 10:31:35 AM
Have installed Beta 8.5 before the beta 8.6 patch?



Offline The Fifth Warrior

  • Recruit
  • *
  • Posts: 1
  • Reputation: 0
    • View Profile
Reply #38 on: May 02, 2018, 01:15:29 PM
My cursor is shifting whenever I start M&B with the mod, does anyone else have this problem? And does smb know how to fix it? Because I really wanna play this mod...



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2157
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #39 on: May 02, 2018, 01:22:50 PM
My cursor is shifting whenever I start M&B with the mod, does anyone else have this problem? And does smb know how to fix it? Because I really wanna play this mod...

This is the beta 8 section. You should be downloading the latest version which is v3.0