A World of Ice and Fire Forums

News:

  • Welcome to the Forums for the A World of Ice and Fire Modification for Mount&Blade.

    Please register to view extra boards and access special features.
    Be sure to check back here often for all new updates and information.

  • Full Version v7.11


Author Topic: Cant create character  (Read 7245 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline czechers777

  • Recruit
  • *
  • Posts: 6
  • Reputation: 0
  • Recruit
    • View Profile
on: June 21, 2014, 10:08:47 PM
everytime i create a character i get a C++ runtime error it reads as follows

program: ....steam/steamapps/common/mountbladewarband/mb_warband_exe

this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way

ps please dont tell me its because i have the steam version =(
« Last Edit: June 21, 2014, 10:14:21 PM by czechers777 »



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2168
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #1 on: June 21, 2014, 11:49:41 PM
Ill upload a small fix tomorrow to try.
« Last Edit: June 21, 2014, 11:51:12 PM by Produno »



Offline czechers777

  • Recruit
  • *
  • Posts: 6
  • Reputation: 0
  • Recruit
    • View Profile
Reply #2 on: June 22, 2014, 08:14:16 PM
it would be greatly appreciated thanks!



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2168
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North

Offline czechers777

  • Recruit
  • *
  • Posts: 6
  • Reputation: 0
  • Recruit
    • View Profile
Reply #4 on: June 22, 2014, 10:58:37 PM
im an idiot do i extract the folder or the contents



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2168
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #5 on: June 22, 2014, 11:02:00 PM
extract the contents, then place them into your modules/A World of ice and fire/Resources.


I should have probably put them into the correct folder so you could extract straight into your module folder, but i forgot..  :-[



Offline czechers777

  • Recruit
  • *
  • Posts: 6
  • Reputation: 0
  • Recruit
    • View Profile
Reply #6 on: June 22, 2014, 11:12:35 PM
didnt work i appreciate the attempt



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2168
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #7 on: June 22, 2014, 11:51:37 PM
Does it happen before the character creation (where you create your face) or just before you start a new game (before you enter the first scene)?



Offline czechers777

  • Recruit
  • *
  • Posts: 6
  • Reputation: 0
  • Recruit
    • View Profile
Reply #8 on: June 23, 2014, 01:25:37 AM
just as i hit continue and am about to fight the first attacker after face creation



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2168
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #9 on: June 23, 2014, 01:45:49 AM
Ah ok, ill put another hotfix attempt up tomorrow.



Offline czechers777

  • Recruit
  • *
  • Posts: 6
  • Reputation: 0
  • Recruit
    • View Profile
Reply #10 on: June 23, 2014, 01:56:17 AM
thanks for your patience!



Brian

  • Guest
Reply #11 on: August 23, 2014, 11:09:25 PM
 :-[  Same problem.  Have version v.0.5.4 plus hotfix.  I can start the tutorial and quick fight but, once I create a character just as the poster above, crash C++ etc.



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2168
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #12 on: August 24, 2014, 03:03:33 PM
You could try these


http://www.microsoft.com/en-us/download/... x86
 or
http://www.microsoft.com/en-us/download/... x64

 -Download .net framework:

http://www.microsoft.com/en-us/download/...


Or do a search on google of your error and include mount and blade warband in the search.



Offline anadreth

  • Recruit
  • *
  • Posts: 1
  • Reputation: 0
  • Recruit
    • View Profile
Reply #13 on: August 31, 2015, 01:05:53 PM
same problem pls fix



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2168
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #14 on: August 31, 2015, 01:30:12 PM
Have you turned load textures on demand to on?