A World of Ice and Fire Forums

News:

  • Welcome to the Forums for the A World of Ice and Fire Modification for Mount&Blade.

    Please register to view extra boards and access special features.
    Be sure to check back here often for all new updates and information.

  • Full Version v7.11


Author Topic: Raiding Septry Bug  (Read 2443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline EvilStrategist

  • Recruit
  • *
  • Posts: 17
  • Reputation: 4
  • Evil Mastermind of the Gaming World
    • View Profile
    • Evil Strategist YouTube Channel
on: April 29, 2015, 04:53:58 PM
Hey Produno, just to let you know I tried to raid a Septry to get some nice money and cause some mayhem. Ended up getting a bunch of weird errors and having this constant ringing of bells that wouldn't go away. Had to restart and revert to an older save. Just letting you know.



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2171
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #1 on: April 29, 2015, 05:07:27 PM
I dont suppose you have your rgl log from that game session? Would be helpfull to see the errors. Ill take a look at the code for that later and see if i can find the problem.



Offline EvilStrategist

  • Recruit
  • *
  • Posts: 17
  • Reputation: 4
  • Evil Mastermind of the Gaming World
    • View Profile
    • Evil Strategist YouTube Channel
Reply #2 on: April 29, 2015, 05:22:29 PM
No I don't at the moment, I pretty much moved right onto restarting from my old save. Gotta record! XD I'll try to replicate it in a bit and if I can I'll save the log for ya.



Offline Produno

  • AWOIAF Mod Leader
  • Administrator
  • Lord Commander
  • *****
  • Posts: 2171
  • Reputation: 200
  • AWOIAF Lead Developer
    • View Profile
    • Twitter
  • Faction: The North
Reply #3 on: April 29, 2015, 05:41:39 PM
Ok cool, or even a screenshot of the errors would be ok.