A World of Ice and Fire Forums

News:

  • Welcome to the Forums for the A World of Ice and Fire Modification for Mount&Blade.

    Please register to view extra boards and access special features.
    Be sure to check back here often for all new updates and information.

  • Full Version v6.1

  • Patch v6.2

Author Topic: 2.2 Runtime Error Crash  (Read 1361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ace

  • Recruit
  • *
  • Posts: 4
  • Reputation: 0
    • View Profile
on: October 14, 2017, 06:30:46 PM
Hi I keep getting Runtime error crashes when in the market place or loading screens etc.

My Specs

16GB RAM
Nvidia 980ti overclocked
i7-5820k

Mount and blade version 1.172
Windows 64bit is up to date

Mod downloaded from moddb

I also deleted all old saves and started new saves.

I have tried it with and without load on demand textures.

Screenshot of error message below

Any help would be greatly appreciated.

Thank you.
« Last Edit: October 14, 2017, 06:32:38 PM by Ace »



Offline Moose

  • Donator
  • Squire
  • *****
  • Posts: 180
  • Reputation: 14
    • View Profile
  • Faction: The Iron Islands
Reply #1 on: October 14, 2017, 08:18:26 PM
Make sure that your download wasn't corrupted. Try making full reinstall of 2.0 and 2.2 after.

Make sure there is no edit mode, try turning on/off singethreading.

Do other mods, like VC or ACOK work normally?

I can't think of anything else.  :-[



Offline Ace

  • Recruit
  • *
  • Posts: 4
  • Reputation: 0
    • View Profile
Reply #2 on: October 14, 2017, 08:35:12 PM
Make sure that your download wasn't corrupted. Try making full reinstall of 2.0 and 2.2 after.

Make sure there is no edit mode, try turning on/off singethreading.

Do other mods, like VC or ACOK work normally?

I can't think of anything else.  :-[

Every other mod works fine Floris, ACOK, Perisno etc, never had any problems with anything up till now but thanks il try the stuff you mentioned.



Offline Gambit77

  • Recruit
  • *
  • Posts: 12
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Faction: The North
Reply #3 on: October 15, 2017, 12:05:51 AM
I got a ton of these with the steam files, and after switching to the ModDB files and continuing my save started with the steam files, but have only gotten them twice since starting a new game using the ModDB files.
I haven't tried adjust single threading setting.
I've never gotten a CTD with any other M&B mod using Floris, New Dawn, Blood Eagle, Gekukoju, or Brytenwalda.
« Last Edit: October 15, 2017, 12:07:46 AM by Gambit77 »